smlm teman gi stadium. bukan nk gi bersenam, tp nk beli breakfast utk teman & balqis. he he mmg ironik. apa nk buat, dah org tu jual betul2 kt sblh stadium manjung. adalah jual paper kt situ, teman beli sekali. saje je padahal dh tgk berita mlm td. tp adalah selitan dlm paper tu pasal kuasa blog & blogger. teman nk tergelak jgk sebab 'kuasa' tu jauh bebeno le dgn teman. bukan apa, isu yg teman perkatakan sepanjang teman mula menulis blog ni terlalu domestik & pembacanye, errmm..rasa2 nye lah ada sorg dua je ( nko la tu jea & iera ^_^ ) teman menulis pun bukan utk apa2, just satu medium utk meluahkan perasaan. almaklumlah dah nama nye org IT nk luahkan perasaan pun kena guna komputer (tsk, tsk). tp yg penting kepuasan tu ajelah. teman salute semua penulis blogger (yg paling tragis pernah teman baca, sera ) yg bincangkan2 mcm2 isu menarik kt dlm & luar negara. bg diri teman ini ajelah yg dpt teman sumbangkan.
insya Allah en lanun balik ahad ni. seronoknye teman. ada kwn nk bergurau senda. balqis tu mmg bleh buat kwn, tp kawan gaduh yelah.
ari ni teman gi pasar malam bwk akish & auni naik kancil. dgn lesen agung. sbb, lesen memandu teman dh xpired sabtu lepas. ha ha. lantak le malas teman nk renew. hari jumaat nanti kot.

3 comments:



ira said...

hish... haruslah berblogging kan.. bukan suri rumah cam ko aje nak luahkan perasaan.. seme nak skrg ni.. tulah dia the power of blogging.. hehehe..

ribbit said...

harus...harus...wei mana gambar ayna...aku nk tgk gambar dia lps cukur jambul.auni nanti bulan dpn insya Allah...BOTAK..he he.....

ira said...

la... tgk kat friendster aku.. tulah.. ari tu lagi aku suh ko berfrenster.. ko x mau.. tgk kat sini k.. seme gambo aku anak beranak termasuk blog ada kat situ..

www.friendster.com/arifahira