lonely...i'm miss lonely..i have nobody..but my own..oow...


En lanun is not here, away for a week. oh how i wish i could be there with him right now :( but that's not possible, the fares are too expensive :) he he. biasalah kena tinggal lagi. teman doakan dia selamat pergi & selamat pulang, he's actually is boarding the flight right now and scheduled to take off at 12 midnight.


teman gi T'ganu last 3 weeks. biasalah, tempat jatuh lagi di kenang inikan pula tpt honeymoon *wink, wink* tp yg tak bestnye tu tpt tu langsung tak berubah, dari segi decor sampailah ke menu makan. first night kami nk order dinner, bukak2 menunye itu2 juga. pagi2 breakfast pun itu- itu juga. infact ada comforter nye yg dh carik2 sedikit dan warna yg sudah luntur. it's comfortable though, but since we come there every year i expect at least a new color scheme or new design or one extra dish on the menu. Balqis seronoklah, dh 2 kali dtg ni first time dia dpt main air kt pool. nasib baik lah ada makcik2 (title for navy's wife) yg x turun main air duduk2 tepi pool tu tolong jagakan auni. bolehlah teman tgk2kan balqis ( sambil2 main air sekali he he )


balik je dari Tganu hari khamis, jumaat en lanun keje. bincang2 dgn akak dia yg balik dr umrah last week kami plan nk buat kenduri hari rabu tu. so mmg xde masa sbb en lanun kena practice flypass utk bday Agung sabtu so hari sabtu a week b4 that en lanun tpaksa hantar teman & anak2 ke klang then balik semula ke lumut ( sbb dia kena terbang dr lumut ke kl ). sian teman tgk2kan tp apa nk buat kalau tangguh lagi mmg sampai besar lah Auni x buat aqeqah nye. alhamdulillah semuanya berjalan lancar & Auni pun dh slmt dibotakkan :) x sangka mak teman sanggup dtg dr melaka dgn akak teman. kebetulan akak ipar dia ada kt Pendamaran so tau sgt lah jalan ke Meru tu.


Auni skrg dh masuk 5 bulan. teman dh bagi makan nestum dh. bukan malas nk masak tp dia baru nk mula rasa2 makan so kalau masak nanti makan sikit je membazir plak. so jiran teman dpt sample nestum sekotak dia bagi teman ( anak dia dh beso 9 bulan) teman pun xnak lah membazir. so far so good dia makan selera & tiada masalah nk buang air besar. dh masuk walker dh pun, masuk2 je menderu je dia gostan :) seronok agaknye selama ni asyik org pegang je. insya Allah teman akan upload ke fp tp buat masa ni tgk lah gambar Auni yg dh botak..




insya Allah next week nk bwk dia pegi check up. kene cucuk la gamaknye. Harap2 x demam...


gonna miss u hon, hugs & kisses 4 u...

0 comments: