If Only I Can Turn Back Time

Berita menyedihkan- sampai semalam (Sabtu) kakak kalid masih x terima bungkusan baju raya yang teman pos hari Isnin. Giler tu dah 6 hari x sampai2. then we realize mmg masa nak pos tu, org tu kata borang yg teman isi tu bukan pos laju, instead is normal pos amik masa 3-4 hari drpd pos laju. ala, selang sehari je kan okla tu. NOT!! en lanun try trace balik packaging tu through pos.com.my, kami pos 30hb Ogos,1st sept dh sampai pelabuhan klang. takkan la 2 hari x boleh sampai lagi...nak tambah buruk lg, hari sabtu smlm is 1st saturday so cuti...oh nooo.... aduhai rasa bersalah yg amat sgt dgn diaorg...dahlah anak2 dia hari2 tunggu posmen...ibu...mana baju raya ni...mak usu dh pos ke...huwaaaa...mmg rasa bersalah. hari ni plak diaorg dh balik kg. aduhai. kalau lah sampai esok bungkusan tu, boleh ke jiran dia amikkan & pos ke melaka? that's the question...x lelap tido teman mlm td..maaflah kak senah...my fault...

Mana doraemon ni...nk guna pintu sesuka hati dia so that i can go to her house & wait for the packaging to arrive and then go to mak's house to give it to her.haa..sesal sesal sesal sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tiada gunanye

harap2 lah jirannye kak na dpt tolong amikkan bungkusan tu & poskan ke melaka...please...prayed hard ya Allah...help me....

2 comments:



Ibu Aunis said...

siannya...
sempat ke tu kalo pos nak sampai ke melaka..hmm..kan org dah byk start cuti...
tapi takpe insyaAllah mane tahu niat yg tulus nak bg hepi pada anak2 yatim dimudahkan Allah kan..mudah2han depa dapat berya dgn baju baru! AMin

ribbit said...

makaseh..pepagi td tanya kakak kalid bungkusan tu x sampai pun smlm (isnin) huhhh hangin kita. call pos centre, kata kerani tu hr ni baru sampai, confirm dpt hr ni.mintak2lh dpt pos hr ni jgk...