Not A Supermom

Tetiba teringat hari pendaftaran & ujian akish sblm bukak sklh ari tu. Ya Allah besarnye ujian masa tu.dah lah sorg2, auni muntah,zakwan x sihat, masa kena dokong auni dgn beg buku akish & handbag lg, rasa kaki dh mcm jelly rasa x bleh berdiri dh tp melangkah juga perlahan2.sedih sendiri masa tu T_T  tp syukur alhamdulillah dpt juga selesaikan semuanye.skrg dh ada jadual baru,rutin baru, still adapting with the changes semoga Allah permudahkan...amin...bersyukur sbb auni pun x byk ragam start sklh tadika ni, happy aje.ada juga kwn2 dia yg still menangis nk mak dia.biasa lah kan...

Wawan je yg nanges sbb nk ikut kakak2 dia gi sklh hehe sabar ye wawan...skrg tgh giat dgn toilet training dia.alhamdulillah getting better & better :)
semoga hari2 seterusnya juga makin mudah buat kami sekeluarga...amin..!

0 comments: