Semalam mak teman beli paper Metro. X disangka2 rupanya ada gambar En lanun dlm tu masa dia gi Lima di Langkawi last week. Masa tu dh ptg baru tau, teman pun x sempat dh nk keluar beli paper tu. En lanun kebetulan kena gi Kuantan for a few days to help the flood victims there. Takpelah teman dah pesan kat mak supaya simpankan paper tu. Nak jgak tgk apa rupanye en lanun masuk paper ;)

Teman kena gi klinik sitiawan semalam. Buat MGTT. letih sungguh. dah lah kena puasa, kena amik drh 2 tabung, kena minum air gula yg pekat manis sampai rasa nk termuntah. ni semua sbb berat badan teman naik 1++ kg dlm masa 2 minggu. Sepatutnye naik 0.5kg/ seminggu. apa nk buat.. penat dgn bawak badan ni, dgn balqis lagi. Bila byk angkat dia mulalah rasa sakit kt pangkal peha & punggung ni. kjp2 mcm nk cramp. Susu anlene dh abis plak. kena gi beli ni.

Hmm.. bila lah en lanun nk balik ni. nak ajak minum mocha freeze kt Billion ;) dh lama x minum... sekali sekala langgar pantang apa salahnye, kan? kan? kannn...? he he

1 comments:



ira said...

eh wann.. nape selama aku check up tak penahnye pun kene minum air gula yg manis gila tu?? musykil gak aku.. sbb berat badan aku memanjang jek naik.. 34 wks ni pun aku dah cecah 66kg.. huhu..
raya haji balik melaka? insya Allah 21hb tu aku ke umbai makan ikan bakau dgn family.. kalo dan, leh jumpe.. =))