Another 4 days to go. or so. So far blum ada lagi tanda2 nak bersalin so teman pun bertahan ajelah dengan pinggang yang semakin sengal, nak duduk bangun punyelah susah. Budak- budak ni pun masih mengharaqp pada teman nak mandi @ nak gi toilet @ nak makan, belum biasa dgn nenek diaorang. takpelah nanti teman dah terbaring je nanti kena jgk mak teman layan diaorg. harap- harap by that time dah x banyak ragam bebudak ni. Suka sangat lah dok kt kg ni sbb bebas main kat luar, jalan ke hulu ke hilir. kakak pun dah pandai gi kedai sendiri tapi mesti teman turut dr belakang. manalah tau kan..malang x berbau..

Sepupu teman ada subscribe streamyx so teman tumpang sekaki :) udah dia pun kata kalau nak pakai pakai je...siap bagi password lagi. thank u walid...jasamu dikenang :)

Teman sbnrnya dalam kebimbangan ni..En lanun x sihat dari smlm cirit birit & muntah2. masa teman call pun macam dah x clear dia cakap, sorg2 dalam bilik hotel sbb kawan2 dia dh keluar makan. sian betul.... pagi ni pun dia terbang jugak utk rehearsal ceremony next monday kt Subang tapi last2 mintak turun jugak sebab dah x larat. time jauh2 macam ni lah dia sakit pulak....sedih teman :( harap- harap dia sembuh lah cepat....risau teman...

2 comments:



yasmine said...

WAN...MEL HERE..LONG TIME LA KITER TAK JUMPA..EVEN CKP SEPATAH YEK..GIVE ME UR NO..I'LL CALL U..ANAK AH 3 KO EKKK

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

insya allah aku doakan ko selamat melahirkan baby dan hubby ko alwayz sihat walafiat