10.10.10

semalam tarikh yg bermakna bagi ramai orang terutama yg telah melangsungkan perkahwinan mereka pada tarikh yang unik ini. termasuklah Datuk Dr sheikh muszaphar & Datin Dr Halina.Tahniah kpd semua pasangan pengantin baru...semoga kekal hingga ke akhir hayat, insya Allah.

Teman macam biasa ajelah, weekend pagi2 dah masak mee bandung, pukul 11 buat kuih apam balik- 1st time try tu menjadi plak, sedap kata budak2 & En lanun :) pastu utk lunch masak masi lemak. yelah dah 3-4 kali en lanun asyik sebut nk masak nasi lemak, dia dah berjalan jauh hari ni laaaaama lagi nk dapat makan nasi lemak teman masak so teman masaklah semalam. alhamdulilah...pagi2 td dah menghantar dia ke office sbb nak bawak balik kereta (3 -4 minggu tinggal kt office, parking xde atap plak tu mau hangusss Naza ku) semua budak2 angkut sekali sambung tido dlm kereta. Semoga perjalanan beliau dijauhkan dari sebarang masalah, semoga Allah memberkati pekerjaan beliau, dipermudahkan segala2nya, aircraft tiada masalah,s elamat sampai kembali semula ke pangkuan kami sekeluarga...amin...sungguh akan merindui en lanun, tapi kerana tugas teman redha & mengharapkan en lanun dpt menjalankan ops ini dgn baik...insya Allah..

2 comments:



Ibu Aunis said...

smalah..kite pun breakfast ngan mee bandung..hehe..

moga en lanun kembali dengan selamat, insyaAllah. Amin.

ribbit said...

amin..makaceh :)