Cuti Sekolah Part 2- KL Bird Park

 Di pintu pagar nak masuk ke KL Bird Park
 
 



Scarlet Ibis. Punyelah merah menyala warnanya sangat kontras dengan warna hijau daun- daun & persekitarannya. mesti susah dia nak main nyorok- nyorok hahha
 

Burung Merak...banyak juga dan berjalan merata- rata sekitar Taman Burung ni



 
Wawan bagi makan ikan

 
 
 Crowned pigeon. Cantik burung ni


punyelah jinak ikan- ikan ni semua nganga mulut tunggu diberi makan oleh pengunjung2.

2 comments:



Dya J said...

Burung dia tak kena kurung ehhh?

Wann Hairani said...

yup along.bersepah2 je mcm tu hehe except a few macam burung hantu & ostrich ada dalam sangkar