The Red Flag

Finally, the 'red flag' is here. Been taken the medicine to make me bleed macam period biasa tu sebab kalau nak tunggu teman period sendiri mmg lagi setahun la baru bleh pasang IUD ni. Oleh kerana esok klinik bukak half day je sempena cuti hari raya China, teman rasa baik pegi hari ni lagipun flow x heavy sgt. Insya Allah semuanya berjalan lancar...

3 comments:



Ibu Aunis said...

ngerinya IUD ni...kena pasang waktu period eh..kenapa tak cuba tanam kat lengan tu eh...

ribbit said...

kena psg time period sbb time tu pintu rahim terbukak...& senang sket nk pasang

ribbit said...

jiran wan pakai implan tanam kt lengan tu punye lah mahal, rm3K (ada yg murah 300++ but her doctor assured that that is the best) tapi masa wan bersalin tu dia baru kuar hosp, pregnant (duh?) luar rahim. kena operate la plak. agaknye implan tu dah 'lari' dr kedudukan asal nye sbb dia byk dokong baby dia. lgpun implan tu mcm pil hormon jgk, bleh loya2, silap2 badan bleh naik tau