En lanun pagi2 dh gi bengkel kereta untuk tukar minyak hitam kereta kancil, alone. He's a bit concern about taking the kids out because everywhere people are wearing masks on their faces, hence the H1N1 virus that's spreading pandemically and already the numbers of people dying from this virus are increasing. Abis tu takkan nak dok umah je kan...isk...teman pun risau jugak sebab orang mengandung lagilah tinggi risiko. guano nk buak nih...

4 comments:



Ira said...

better stay at home je.. lebih selamat..
weol pun x pegi mana2 weekend ni.. takut arr..
so masak memasak ajelah keje aku.. tp syiok gak ek.. sesekali bersilat kat dapur dr pagi ke mlm.. utk somi n anak tersyg.. hehehe..

ribbit said...

itu lah...next week dh nk gi konvo ukm & kl...camne ntah nk buat :(

Ibu Aunis said...

doa jelah moga dijauhkan. kalo terlalu berhati pun, jadi semua keje tak boleh buat. usaha, doa dan tawakal.

peliknye kat sini pun hebat jugak kadar kematian pasal h1n1 (kat sini swine flu), rase antara top 3 gakkadar org yg mati, tapi sini semua menjalanka kehidupan spt biasa. takde sape pakai mask, takde mane2 tmpt kena tutup..kes ni pun tak digemburkanmcm kat sane. cuma depa kat sini kalo je sakit, terus kuarantinkan diri, call Dr and dapatkan ubat. Tu jer..

Apepun, kite doa byk2, moga wabak ni cepat hilang..dan kite semua dijauhkan dr wabak ni. Amin.

ribbit said...

Amin..