Teman rasa macam dah addicted kt Farmville dalam Facebook tu. giler la asyik tanam itu ini dapat duit hasil tanaman beli barang lah. kjp2 nk online kjp2 nk online sbb nak tengok kebun :) dasatnye tengok ladang orang lain, macam2 ada tapi diaorg dah level tinggi..teman baru level 9, jauh lagi nk kejar. Teman rasa kalau ada pertandingan ladang tercantik, mesti ramai nk masuk sebab mmg best lah game tu :)

Sibuk sangat dengan ladang, mau x masak hari ni. Menu hari ni mee kari special...special 4 my dearest hubby...bahan2 semua dah siap cuma nak leburkan aje dlm periuk sat lagi :)

4 comments:



Ibu Aunis said...

hahaha...mmg addict dah ni..sbb tulah saya tak mau 'menceburkan' diri dr mula. Ramai gak suh bukak kebun, tapi masih dapat menahan diri...hehehe..takut addict! dah le byk keje kuikuikui..

ok selamat berkebun ya...

ribbit said...

kebun kt blkg umah sekangkang kera je tapi cukup syarat lah - ada serai, daun kari, pokok daun kunyit,pokok daun limau,pokok daun pandan, pokok ulam kacang botol & pokok limau sambal. agak2 nk masak kari @ nasi lemak gi blkg umah je dh ada benda nye...

Ibu Aunis said...

huh..sgt menarik itu kebun..;)

ribbit said...

la ni perut dh besar susah sket nk duduk cabut rumput...sian byk rumput kt blkg tu. cuma mampu menyiram je hari2 :)