Guess what! After En lanun came back from his fishing activity last Saturday he bought me a cake! a big one, and most importantly it's Indulgence from S*cret Recipe. Alhamdulillah.. on the cake he wrote Happy Birthday Mama & Auni Love u :) Thanx sayang...apa lagi lepas gian nak mkn kek tu he he hmmm mmg lagi naik le badan teman macam ni...hu hu..xpelah bukan selalu pun. Zakwan pun kuat menyusu biar dia sedut semua lemak kt badan ni :)
Checkout those layers of chocolate & ice cream..so heavenly and so sinfully delicious! Do try it, I assure you you'll never forget the taste :)

2 comments:



Ibu Aunis said...

hehe..sukanya dapat kek itu. Mcm lepas gian la plak..fyi,i tak kecur pun..hahaha..dah try pun tapi cepat muak la...(lgpun tak bape suka kek pun ;))..

apepun enjoy makan kek tu ye! ehehe..satu hari satu slice je tau ;)

ribbit said...

ala half dari kek tu kami bagi kt jiran sblh2..lps celebrate tu tinggal sket je utk wann hehe