Problem Solved

Alhamdulillah dapat jugak teman cari kt mana setting utk show title field kat post editor nie :) wah seronok plak rasanye, teringat plak masa bekerja dulu kat Perbadanan Air Melaka as System Maintenance Support bila ada problem user call kt system tu bila dapat selesaikan masalah tu mmg lega rasanye. feel good about oneself :) anyway hopefully I'll have time to edit other entry I've made previously.

3 comments:



future_biz said...

A'kum...wan.pe kabo?..da 3org anak ko ek..ekekek..ingat aku lg x?katne skrg ni?

ribbit said...

camne nk ingat, udah x tulis nama nye :p kat profile pun xde...

ribbit said...
This comment has been removed by the author.