Happy Birthday Auni Zulaikha

lama kami mencari akhirnya jumpa juga study table for kids sebagai hadiah harijadi Auni 9hb yg lepas. kakak pun tumpang sekaki lah :)




4 comments:



Ibu Aunis said...

tgk gambo yg 1st nak tergolak besar dah..kaki sape yg dok tak cover tu kan..hahaha..kalo kaki tu hensem tak pe jugak..kuikui..

btw, happy birthday Auni! moga menjadi anak yg soleheh..rajin tlg mama nye..

aunty tgh count day gak nak celebrate dua2 auni aunty..auni besar 6hb/2 and auni kecik 6hb/3..tgh pk bila masa nya nak celebrate...heheh

ribbit said...

itulah, teman dah suruh beralih dia xmau ha sudahnye masuk kepala kaki & tgn jelah :P

eh2 sama tarikh ye cuma bulan je x sama. bleh la celebrate sekali...jimat :)

Ira said...

wann,
bila2 mai KL meh aku bawak pi ikea..
study table + chair for kids kat sana comel2 + secured sikit la.. takdelah mahal sgt.. nak2 lg di musim2 sales.. kekeke..

nak auntie ira hadiahkan pon takpe.. :)

ribbit said...

bleh...ala aku dh tgk katalog baru ikea..tapi bila zaman la nk gi sana tu he he market kt sini terhad la ini jelah yg terbaik aku jumpa.kalau mcm ayna tu sorg2 tu xpe bleh beli mcm nko tu kang budak berdua ni mau bergaduh kalau beli satu je hehe