Hatiku sungguh terpikat...

Sedang browsing 1 website yg disuggestkan oleh kawan teman Iera. Cari benda lain tapi tiba2...terpandangkan tote bag ini. Alahai cantiknyeee....warna- warna yg ceria tu menarik tertarik dibuatnye. Cuma bila tgk harga je yg jadi kurang tertarik. err...USD298! hahaha mimpi saja lah daku hendak membelinye. takpelah dah letak kt entry ni bila2 teringin tengok ajelah kt sini...

12 comments:



Ira said...

kahkahkah.. tergoda ye?
coach mmg MAHAL tp shanteks2..
hehe.. bila2 kalid outstation ke US atau UK nanti, ko suh dia beli kat sana je.. much much cheaper dr kat sini.. ;)

yasmine said...

btoi ataupun beli ikut vshub..aku kalau murah ikut vshub...

yasmine said...

btoi ataupun beli ikut vshub..aku kalau murah ikut vshub...

yasmine said...

btoi ataupun beli ikut vshub..aku kalau murah ikut vshub...

ribbit said...

mak aii sampai 3x nko post komen la mel hahaha sungguh suruh aku beli nih hehe btw vshub tu mende mel? haii sungguh ku ketinggalan lah

ribbit said...

tp iera aku x pernah dgr pun brand coach nih...kalau aku pakai pun kakak ipar aku yg seramai 5 org itu akan bertanya ni coach keretapi mana plak hahaha drpd suh dia gi us tu aku rela pakai beg dr mekah ni ha drpd berjauhan dgn dia...x rela...hehe

Ibu Aunis said...

hehe..saya pun tak penah dgr asalnya. Bila cari2 kat sini, mai aii..ni mcm ala2 gucci, prada reganya. Secondhand pun beratus pound tu. Ingtkan clark je dah mahal..ni..huish..tak tergamak nak beli (hahaha-mmg jenis bukan 'kaki' beg, tapi 'kaki' brg masak) ;)

ribbit said...

wah far kalau byk duit best ek borong2 brg kt sana. xpe yg penting kita heppiii...heheheh

Ibu Aunis said...

hahah..wan..kaolo byk duit, kat mane2 pun best..tapi masalahnye takle bape byk pun..tapi interest saya mmg pada brg2 umah (esp. yg melibatkan aktiviti masak-tak le masak bebenor pun!) more than brg2 ayu camni..hehe..

ribbit said...

itu yg beli BM tu...kan kan lagi banyak faedahnye bleh bagi Aunis makan & ayah dia...nyum nyum...

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

huhuhuhu..bagi aku orang lelaki sama jek... kuikuikuii

ribbit said...

apa plak sama...kalau wife nko mintak beg harga RM1k mau nye nko x rasa berbeza hahahha pengsan apai heheh